Η Βόρεια Ελλάδα ταξιδεύει για Νάξο! Δήλωσε συμμετοχή και εξασφάλισε τη θέση σου! Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες!

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα να ταξιδέψουν και να πάρουν μέρος στο Naxos Trail Race 2019 στις 20 και 21 Απριλίου και σε συνεργασία με το Τουριστικό Γραφείο Gassi Tour υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με προνομιακή τιμή με λεωφορείο 50 θέσεων που ξεκινάει από Θεσσαλονίκη για το λιμάνι του Πειραιά.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:30 από την πλατεία Ναυαρίνου, στο φανάρι της Καμάρας και θα βρίσκεται στον Πειραιά στις 20 Απριλίου νωρίς το πρωί, ώστε να γίνει επιβίβαση στο πλοίο της Blue Star Ferries στις 07:25.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: H επιστροφή των συμμετεχόντων θα γίνει την Κυριακή με το απογευματινό πλοίο στις 18:00 από Νάξο για Πειραιά και στις 23:30 θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο που θα βρίσκεται στον Πειραιά, ώστε τη Δευτέρα νωρίς το πρωί να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο λεωφορείο έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν δρομείς και συνοδοί από τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τη Λάρισα και τη Λαμία. Η ακριβής ώρες και τα σημεία επιβίβασης από Κατερίνη, Λάρισα και Λαμία θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΚΟΣΤΟΣ
Από Θεσσαλονίκη/Κατερίνη για Πειραιά και επιστροφή: 25 ευρώ/άτομο
Από Λάρισα για Πειραιά και επιστροφή: 20 ευρώ/άτομο
Από Λαμία για Πειραιά και επιστροφή: 15 ευρώ/άτομο
Υπενθυμίζουμε ότι: Όλοι οι συμμετέχοντες και συνοδοί τους, έχουν έκπτωση 35% από τη Blue Star Ferries για τις ημέρες της διοργάνωσης στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια.  
Οι δηλώσεις για το λεωφορείο θα πρέπει να γίνουν στο e-mail info@naxostrailrace.gr, μέχρι τις 28 Μαρτίου.
Προϋπόθεση για να γίνει το δρομολόγιο, είναι να συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 40 ατόμων.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Πληροφορίες: 
Τηλ. 6973001807 – Χριστίνα Κουρή
Πληροφορίες για το Τουριστικό Γραφείο: www.gassitour.gr
Photo credits: Pilabox

No Replies to "Η Βόρεια Ελλάδα ταξιδεύει για Νάξο! Δήλωσε συμμετοχή και εξασφάλισε τη θέση σου! Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες!"