ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δήλωσε συμμετοχή στους αγώνες μέχρι 21 Μαρτίου και κέρδισε τη συμμετοχή σου στο 2o Naxos Trail Race 2018 που θα γίνει στις 21 και 22 Απριλίου μέσα από δύο τριήμερα ταξίδια για δύο άτομα αξίας 550 ευρώ το καθένα για τις ημέρες της διοργάνωσης!!

Τα ταξιδιωτικά πακέτα περιλαμβάνουν:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τέσσερα άτομα από τη Blue Star Ferries – www.bluestarferries.com
• Τρεις διανυκτερεύσεις σε δύο δίκλινα πολυτελή δωμάτια από την ξενοδοχειακή επιχείρηση Depis Place and Apartments στη Χώρα της Νάξου – www.depisnaxos.com
• Δύο αυτοκίνητα για 3 ημέρες προσφορά της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων Karabatsis Rent A Car  – www.karabatsistours.gr
• 2 γεύματα σε εστιατόρια της Νάξου
Για τον πρώτο νικητή: 1 γεύμα για δύο άτομα από το εστιατόριο Scirocco στη Χώρα της Νάξου
Για τον δεύτερο νικητή: 1 γεύμα για δύο από το Μπουλαμάτσης Οινομαγειρείον στη Χώρα της Νάξου
• Από δύο ποτά για τα δύο ζευγάρια στο Swing Bar γνωστό για τα ξεχωριστά του cocktails, στην παραλία της Χώρας – www.swingbar.gr
• Τη συμμετοχή των δύο τυχερών στους αγώνες της διοργάνωσης Naxos Trail Race για ένα από τα δύο πακέτα συμμετοχής Race 27 km & Castle Trail και Race 9km & Castle Trail.

Όροι συμμετοχής
Στην κλήρωση έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος όσοι θα επιλέξουν και θα δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα δύο συνδυαστικά πακέτα Race 30,5 km & Castle Trail και Race 11km & Castle Trail και εφ’ όσον έχουν τακτοποιήσει οικονομικά τη συμμετοχή τους μέχρι τις 21 Μαρτίου!!
H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στις 15:00 από τη διοργάνωση και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την επίσημη σελίδα www.naxostrailrace.gr, καθώς και από τη σελίδας μας στο Facebook!

 

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν τα δύο ταξίδια στους τυχερούς, παρέχουν τις εξής διευκολύνσεις για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων:
-H Blue Star Ferries – Παρέχει έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμμετεχόντων και συνοδών, καθώς και σε τυχόν μεταφορά οχημάτων για τις ημερομηνίες 19-24/4.
-Η ξενοδοχειακή επιχείρηση Depis Place and Apartments παρέχει προνομιακές τιμές στα δωμάτια.
Συγκεκριμένα: 20 ευρώ / δίκλινο – 25 ευρώ / τρίκλινο
– Η επιχείρηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Karabatsis Rent a Car παρέχει προνομιακές τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτων.
Συγκεκριμένα: 20 ευρώ / ημέρα, με ελέυθερα χιλιόμετρα, ενώ συμεπριλαμβάνονται οι φόροι και οι ασφάλειες προς τρίτους.
Το εστιατόριο Scirocco και το Οινομαγειρείον Μπουλαμάτσης παρέχουν έκπτωση 10% στο φαγητό σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

 

Στους τυχερούς θα επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους από τη γραμματεία της διοργάνωσης.